N.A.R x Hall of Fame: Vinylfest

N.A.R x Hall of Fame: Vinylfest

20 20 people viewed this event.

N.A.Radio en Hall of Fame slaan de handen ineen voor een groot vinylfest. Van vroeg tot laat brengen ze DJ’s, verzamelaars, crate diggers en vinyljunkies samen. Overdag een platenbeurs met spannende extra’s om daarna door te gaan in de zaal en te dansen tot de late uurtjes. Van 15.00. tot 04.00 word je in Hall of Fame omgeven door vinyl. Denk: schatzoeken op een platenbeurs, je favo plaatje luisteren op de perfecte luisterspot, de deuren naar Stoom open én lekkere hapjes en drankjes. En alles pay what you want! Gewoon lekker rondhangen en van tweedehands muziek genieten.

15.00 – 21.00:

Kom op de platenbeurs lekker snuffelen door kratten vol met platen, onder het genot van een muziekje en een hapje uit de keuken van Hall of Fame. Kijk rond in het PlatenRariteitenKabinet van Gert: Een museum vol vondsten en rariteiten die verzamelaar Gert Gering op zijn strooptochten in binnen- en buitenland in platenhoezen aantrof. Foto’s, diploma’s en liefdesverklaringen zonder afzender. Kom tussen 16.00 en 19.00 naar de PlatenWasserette van Gert en Jaap. Laat je plaat taxeren of wassen. In de Grote Zaal geniet je vervolgens van je versgewassen plaat, in een privé luistersessie. Spotlight, lekkere bank, tafeltje voor je drankje en je net gekochte plaat op standje 10 op de perfecte luisterspot in de zaal.

22.00 – 04.00

Tuimel van de platenbeurs door in het feestje in de grote zaal. Een line up van zes DJ’s die stuk voor stuk dansbare, warme plaatjes draaien. Hier draait vanavond alles om het dansen. Dansen tot de euforie je in de late uurtjes laat landen in je warme, veilige, bedje.

Met de liefde voor muziek als verbindende factor werkt een team enthousiastelingen sinds 2022 aan een nieuw Tilburgs platform: Nucleus Accumbens Radio. Dit kersverse internet radiostation ontleent zijn naam aan het gebied in de hersenen wat emoties opwekt bij het luisteren naar muziek.

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

2023-03-25 @ 03:00 PM to
2023-03-26 @ 04:00 AM

Share With Friends

Ferran Bach Neandertalers podcast live aan de nieuwe vorst naradio tilburg
This webssite is collecting cookies! Do you know what a cookie is? Check the Website's Privacy Policy. Welcome to the website. Feel free to contact for any request (language availables: Dutch, English, Italian, Indonesian, Turkish, Klingon, Binary code, SCUMM, PSD, DXF,HTML and TXT)